verkoopautomaat op maat 0

U heeft het idee, wij zorgen voor de uitvoering

Dankzij automaten kunnen tal van producten verkocht worden, ook minder voor de hand liggende. Een paar voorbeelden: kaarsen, brandhout, lege flessen bij een melkautomaat, toebehoren bij brandstoffen en tuinmachines, carwash producten, camping producten, champagne, schoenen, veiligheidsuitrusting … Twijfelt u of uw product hiervoor in aanmerking komt? Contacteer ons, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Ontdek onze speciale automaten

WAVE

Sober ontwerp met hoogstaande technologie. Deze microgolf unit kan gecombineerd worden met één van de FAS Snack & Food automaten. Hierdoor kunt u een product selecteren en vervolgens opwarmen in de microgolfoven. Deze zorgt er automatisch voor dat het product tot de juiste temperatuur opgewarmd wordt.

MEER INFO

FASTER ICE

De spiraalautomaat voor diepvriesproducten. Door zijn goede isolatie is dit een zuinig toestel, dat beschikt over een verwarmd raam tegen condensatie. Uitgerust met buffer koelelement dat de temperatuur langer op peil houdt bij een onverwachte stroompanne.

MEER INFO

ROESLER

Duitse Gründlichkeit. Deze robuuste automaten van Duitse makelij zijn niet alleen ideaal voor de verkoop van groenten en fruit, maar ook voor andere producten, zoals brandhout, pellets en andere zaken die niet in een standaard automaat verkocht kunnen worden, om bestellingen op te halen … Gemaakt uit inox en heel vandalismebestendig zijn deze de perfecte aanwinst voor uw zaak. Een automaat is opgebouwd uit een betaalunit en combinaties met vakken naar wens, die achteraf uitgebreid kunnen worden. Verschillende vakgroottes beschikbaar, zowel gekoeld als ongekoeld.

MEER INFO