Al 10 jaar een begrip in de automatensector

Wat ooit begon als een hobby uit passie voor de techniek van automaten is ondertussen een bloeiend bedrijf.

Aanvankelijk richtten we ons op het herstellen en reviseren van 2e hands automaten, we waren vooral gekend om onze aardbeienautomaten. Dit evolueerde meer en meer naar nieuwe toestellen, maar ook voor revisietoestellen kunt u nog steeds bij ons terecht. Sinds 2015 zijn we officieel invoerder van FAS automaten en ICT betaalsystemen, waardoor we deze kunnen aanbieden aan concurrentiële prijzen. Ook leasing is mogelijk.

Onze prioriteit is de klant een automaat bezorgen die perfect bij hem past, zodat hij er vele jaren plezier aan beleeft. Een automaat is immers een uithangbord, een visitekaartje. Wij werken niet met vertegenwoordigers maar gaan zelf langs bij de klanten. Het grote voordeel hiervan is dat we de automaten van binnen en van buiten kennen en dus perfect weten of dit het ideale toestel is.

Uiteraard kunt u ook na de aanschaf van uw toestel op ons rekenen. Indien mogelijk lossen we het probleem telefonisch op, zodat de automaat snel terug operationeel is. Een interventie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Vindt u niet meteen wat u zoekt op onze site? Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag zoeken naar de ideale oplossing.

Partnership voor een optimale service

INDA Vending werkt sinds vele jaren samen met SHOP & GO Automaten uit Brecht (Antwerpen). Dank zij deze samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat we alle  Belgische klanten van dienst kunnen zijn en een optimale service kunnen garanderen.

Zowel SHOP & GO als INDA Vending werken regio gebonden.
We verwijzen klanten uit elkaars regio naar elkaar door en nemen indien nodig herstellingen van elkaar over.

Interesse in een verkoopautomaat ?

Kom dan gerust eens langs. Wij horen graag hoe we u kunnen verder helpen.

CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK